Search
search icon Inchide

  Caută

  Responsabilitățile noastre

  Noi, la Generali, ne dorim să schimbam în bine societatea în care activăm. Componenta socială și cea ecologică joacă un rol foarte important pentru noi, dincolo de obiectivele financiare.

  family

  Vrem să contribuim la o viață mai bună pentru oameni, prin produse și servicii care să ofere siguranță acestora. În plus, ne implicăm în comunitate și susținem proiecte care să ajute oamenii. Succesul Generali este succesul oamenilor noștri.

  docs

  Strategia noastră de responsabilitate corporativă este definită pe baza priorităților de afaceri ale Grupului și a principiilor stabilite în Codul de Conduită al Generali.

  În acest sens, și la nivel european, în conformitate cu o directiva specifică, Grupul a creat încă din 1997 un loc propice pentru îmbunătățirea dialogului social, prin intermediul European Works Council. Mai mult, am adoptat Carta Socială Europeană, în 2006. Această vizează promovarea încrederii reciproce între conducere și angajați, dar și un mediu de lucru pozitiv, bazat pe respectarea drepturilor muncii.

  household-insurance

  Strategia noastră este prezentată în Carta Angajamentelor de Sustenabilitate. Acest document este fundamental pentru gestionarea problemelor sociale cheie, a celor legate de mediu și de guvernanță. De asemenea, identifica domeniile de acțiune pe care ne vom concentra în următorii ani pentru a ne atinge obiectivele de afaceri și să cream valoare pentru părțile implicate. Pentru a identifica prioritățile pentru strategia noastră de responsabilitate corporativă și pentru a defini conținutul Raportului de Sustenabilitate, am efectuat analiza formală a materialității noastre, în conformitate cu ghidul de raportare GRI-G4.

  saved-offers

  Că parte a angajamentului nostru față de responsabilitatea corporativă, suntem semnatari ai următoarelor inițiative ale Națiunilor Unite: Pactul Global, Principiile pentru investitii responsabile (PRI) si Principiile pentru asigurari durabile (PSI).

  Aflați mai multe despre responsabilitatea corporativă

  Strategia noastră de responsabilitate corporativă este definită pe baza priorităților de afaceri ale Grupului și a principiilor stabilite în Codul de Conduită al Generali.

  Generali SAFPP SA, ca parte dintr-un grup global de asigurări, acordă atenție întregii guvernanțe iar investițiile noastre reprezintă unul dintre aspectele cheie al modului în care ne desfășurăm activitatea. Activitatea de investiții are un impact semnificativ asupra economiei reale și ne permite să integrăm activ aspecte precum protecția mediului și respectarea drepturilor omului.

  În calitate de administrator de fonduri de pensii private, credem că integrarea proactivă a factorilor de mediu, sociali și de guvernanță („ESG”) în procesul de investiții, ne va sprijini atât pentru a obține rentabilitate financiară sustenabilă, cât și valoare socială.

  Aflați mai multe despre responsabilitatea corporativă a Grupului Generali

  Declarație privind principalele efecte negative ale deciziilor de investiții asupra factorilor de durabilitate – Implementarea Regulamentului (EU) 2019/2088 Art. 4