Locuinta

Acasa te simti cel mai in siguranta si niciun eveniment nefericit nu iti va putea strica echilibrul. In cazul unui eveniment neplacut, urmeaza pasii de mai jos si deschide un dosar de daune pentru asigurarea de locuinta, astfel incat sa nu ai dureri de cap:

 • Notificarea daunei
  Imediat dupa constatarea daunei, contacteaza-ne! O poti efectua online aici, telefonic la nr. 0372.01.02.02, sau la cea mai apropiata agentie Generali. Pentru detalii poti consulta lista de agentii aici.Pentru Bucuresti poti trimite notificarea:
  fax: 021. 312.52.67
  email: constataridaunebunuri.ro@generali.com
  telefon: 021.307.83.61
  program: luni – vineri
  orar: 09:00-17:00
 • Preluarea daunei
  Dupa anuntarea evenimentului, un inspector de-al nostru se va deplasa la locuinta ta pentru a constata avariile. Acesta va efectua fotografii si impreuna veti completa un proces verbal de acceptanta.

Ai o dauna minora la locuinta, mai mica de 1.500 Lei? Rezolva online si iti primesti banii direct in cont. Completeaza formularul de autoconstatare si te despagubim simplu si rapid.

Evenimentele acoperite prin asigurarea de locuinta pot varia de la caz la caz. De aceea, lista documentelor necesare iti va fi indicata de catre inspectorul de asigurare, dupa constatarea daunei.

Ai o dauna minora la locuinta? Rezolva rapid si iti primesti banii direct in cont completand formularul de autoconstatare.

Completeaza formularul de mai jos si alege cea mai simpla metoda de a solutiona daunele cauzate evenimentul nefericit.

Completand acest formular, sunt de acord ca datele mele personale sa intre in baza de date a companiei, Generali Romania Asigurare Reasigurare SA, notificata la ANSPDCP cu nr. 11755.
De asemenea,