Search
search icon Inchide

  Caută

  Cod de conduită

  Care sunt valorile și principiile în Generali?

  Noi, angajații sau colaboratorii care lucrăm în numele Generali ne desfășurăm activitatea în baza unei conduite și unor principii etice bine stabilite în Codul de Conduită Generali. Poți consulta Codul de Conduită Generali accesând documentele aflate la sfârșitul acestui articol.

  Codul de Conduită Generali reprezintă un set comun de valori și standarde etice clare care ne ajută să fim o echipă care se bazează pe sinceritate, deschidere și onestitate. Când o persoană se confruntă cu o dilemă legată de etică, răspunsul în ceea ce privește comportamentul ce trebuie urmat este regăsit în Codul de Conduită.

  Toți angajații Generali sunt modele de comportament. Managerii din echipa Generali supervizează și promovează în fiecare echipă o conduită echilibrată, respectând valorile Codului de Conduită. Scopul este de a-și încuraja oamenii din echipe să se simtă confortabili pentru a pune întrebări și pentru a găsi împreuna soluții pentru a se asigura că toate comportamentele și/sau propunerile de afaceri sunt în conformitate cu Valorile noastre și cu principiile Codului nostru.

  Codul de Conduită și valorile sale sunt promovate prin training-uri și prin comunicări periodice.

  Încurajăm toți angajații și colaboratorii noștri să fie pe deplin conștienți de importanța valorilor transmise prin Codul de Conduită și de a raporta orice îngrijorare cu privire la încălcarea sau potențiala încălcare a Codului.

  Toată lumea este încurajată să-și exprime orice îngrijorare, preocupare sau să ceară clarificări cu privire la orice aspect al Codului nostru de Conduită.

  Pentru a facilita acest lucru, avem disponibile canale de raportare atât la nivel local, cât și la nivel de grup. Confidențialitatea este garantată și Generali are toleranță zero pentru orice formă de represalii.

  Cum raportăm problemele și comportamentele necorespunzătoare?

  Poți raporta practici și conduite care sunt sau par a fi – incorecte sau contrare legii, a Codului de Conduită, sau contrare regulilor grupului sau altor politici interne (de exemplu: discriminarea, hărțuirea, corupția, frauda, etc.) astfel:

  În cazul Generali România Asigurare Reasigurare puteți raporta local către:

  pin

  Piața Charles de Gaulle nr. 15, etajele 1, 6 si 7 sector 1, București, România

  În cazul Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private puteți raporta local către:

  pin

  Piața Charles de Gaulle nr. 15, etajul 1, sector 1, București, România

  În cazul în care doriți să faceți o raportare la nivelul Grupului Generali o puteți face accesând: https://generali.whispli.com/admin/login