Search
search icon Inchide

  Caută

  Cod de conduită

  Care sunt valorile și principiile în Generali?

  Noi, angajații sau colaboratorii care lucrează în numele Generali ne desfășurăm activitatea în baza unei conduite și unor principii etice bine stabilite în Codul de Conduită Generali. Puteți consulta condul de conduită aici.

  Prin Codul de Coduită Generali avem un set comun de valori și așteptări etice clare și ne ajută să fim o echipă care se bazează pe sinceritate, deschidere și onestitate. Când cineva se confruntă cu o dilemă referitoare la etică, răspunsul cu privire la comportamentul ce trebuie ales este în Codul de Conduită.

  Managerii din echipa Generali sunt modele de comportament și promovează în fiecare echipă o conduită echilibrată, respectând valorile Codului de Conduită. Scopul este de a-și face echipele să se simtă confortabil să pună întrebări dacă anumite comportamente sau propuneri de afaceri sunt în conformitate cu Valorile noastre și cu principiile Codului nostru.

  Codul de Conduită este promovat prin programele de formare online și un program cuprinzător de comunicare, astfel încât toți angajații și colaboratorii noștri să fie pe deplin conștienți de importanța codului nostru și de responsabilitățile lor de a raporta orice îngrijorare cu privire la încălcarea Codului.

  Toată lumea este încurajată să-și exprime îngrijorările sau să ceară clarificări cu privire la orice aspect al Codului nostru.

  Pentru a facilita acest lucru, avem disponibile canale de raportare atât la nivel local, cât și la nivel de grup. Confidențialitatea este garantată și Generali are toleranță zero pentru orice formă de represalii.

  Cum raportăm problemele și comportamentele necorespunzătoare?

  Puteți raporta practici și conduite care sunt, de bună credință, considerate – chiar și potențial – drept necorespunzătoare sau contrare legii, Codului de conduită, Regulilor Grupului sau altor politici interne (de exemplu: discriminarea, hărțuirea, corupția, frauda etc)

  pin

  Piața Charles de Gaulle nr. 15, etajele 1, 6 si 7 sector 1, București, România

  Raportarea la nivelul Grupului Generali: https://secure.ethicspoint.eu/domain/media/ro/gui/101153/index.html