Generala

Oricat de unita ar fi echipa cu care lucrezi, oricat de bine pregatiti sunt oamenii pe care i-ai angajat, exista riscul unor accidente neprevazute, iar consecintele pot duce la cheltuieli nu tocmai de neglijat.

Afacerea ta e mai protejata cu Asigurarea de Raspundere Civila Generala deoarece:

  • iti garanteaza ca nu va trebui sa-ti micsorezi profitul ca urmare a unor incidente neprevazute;
  • acopera daunele aduse neintentionat tertilor;
  • acopera toata gama de activitati, de la productie si prestari servicii, pana la cele comerciale;
  • se adreseaza birourilor si cabinetelor profesionale, dar si fundatiilor si organizatiilor non-profit.

Mai mult, asigurarea este flexibila:

  • poti extinde asigurarea fata de angajati. De exemplu, daca din vina companiei se intampla ca angajatii sa fie vatamati sau sa le fie distruse bunuri, noi ne asumam despagubirile;
  • daca prin afacerea ta produci sau comercializezi bunuri ale caror potentiale defecte ar putea aduce prejudicii clientilor, optiunea de asigurare de raspundere civila pentru produse iti permite sa nu ai nevoie de avocati pentru a te apara impotriva unui proces intentat de pagubit;
  • daca ai biroul intr-un spatiu inchiriat, optiunea de asigurare a chiriasului fata de proprietar te acopera daca, din neglijenta, din imprudenta ori omisiune, ai produs deteriorari ale spatiului.Astfel, nu va mai fi nevoie sa platesti tu despagubirile de proprietarului;
  • daca prin compania ta inchiriezi spatii locative sau comerciale, prin optiunea de raspundere civila legala a proprietarului fata de chirias sunt despagubite prejudiciile aduse clientilor, fie persoane fizice sau juridice, ca urmare a unor fapte savarsite din neglijenta, imprudenta ori omisiune.

Asigurarea de raspundere civila generala delictuala, destinata persoanelor juridice, acopera daunele materiale cauzate tertilor ca urmare a exercitarii activitatilor specifice.

Mai exact, daca ai o firma de constructii, iar o placa de ciment ridicata de macara se desprinde si cauzeaza daune vecinilor, noi te ajutam sa platesti despagubirile.

Asigurarea acopera prejudicii materiale produse neintentionat, precum vatamare corporala ce ar putea avea drept consecinta incapacitatea temporara de munca, invaliditatea sau chiar decesul.

In acelasi timp, avarierea sau distrugerea unui bun, ori chiar vatamarea unui animal, fac obiectul platii despagubirilor.

Completand acest formular, sunt de acord ca datele mele personale sa intre in baza de date a companiei, Generali Romania Asigurare Reasigurare SA, notificata la ANSPDCP cu nr. 11755.
De asemenea,