Search
search icon Inchide

  Caută

  Noutăți

  Majorat, de la Generali România

  A fi copil, în ziua de astăzi, este un job full-time. Aceasta este concluzia la care a ajuns Dan Badea, unul dintre cei mai cunoscuți protagoniști ai scenei umoristice românești, care a parcurs împreună cu mai mulți copii un altfel de interviu, parte a campaniei Majorat, demarată de Generali România.

  Sinceri, spontani și fără niciun fel de pregătire actoricească, copiii au fost deschiși să participe la „un interviu de angajare” în timpul căruia au ilustrat că programul și așteptările lor cu privire la viitor sunt cel puțin similare cu cele ale adulților.

  “Cu multă naturalețe și, în același timp, cu o doză impresionantă de maturitate, copiii ne-au demonstrat că provocările apar la orice vârstă. Obligația noastră este să le construim un viitor mai bun și să îi ajutăm să își îndeplinească cu succes toate visurile. Pentru tot efortul lor merită o primă”, a subliniat Daniela Pene, Chief Commercial Officer, Generali România.

  “Ne-am distrat, am râs împreună, dar concluzia este limpede: cei mici au planuri cât se poate de serioase și noi, adulții, trebuie să ne ridicăm la înălțimea lor. Aproape putem spune că au un job full-time, lucru demn de toată aprecierea și de sprijinul nostru”, a adăugat Dan Badea.

  Campania însoțește polița Majorat, o asigurare tradițională de viață cu componentă de acumulare și extra beneficii pentru elevii eminenți, care ajută părinții să le ofere copiilor un viitor mai sigur. Aceasta, însoțită de clipul video dedicat, se derulează în mediul online, pe www.generali.ro și pe rețelele de socializare ale Generali România.

   

  GENERALI ROMÂNIA

  Generali România este unul dintre primii 10 asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise în 2018 şi face parte din grupul italian Generali. Independent din 1831, grupul este unul dintre cei mai mari asigurători din lume și activează în 50 de țări, având un volum total de prime ce a depășit 66 miliarde euro în 2018. Cu aproape 71.000 de angajați și 61 de milioane de clienți, grupul ocupă o poziţie de lider pe pieţele vesteuropene şi un loc tot mai important pe piețele din Europa Centrală și de Est şi din Asia. Ambiția Generali este de a deveni partener pe viață al clienților săi, oferind soluții inovative, personalizate, prin intermediul rețelei sale unice de distribuție. În Austria, Europa Centrală și de Est și în Rusia, Grupul este in top 3 asigurători, activ 13 țări, operațiunile fiind coordinate din biroul regional Austria, CEE & Russia, cu sediul in Praga, Cehia.

  Generali România Majorat

  Birou comunicare
  Mihai Cracea
  Specialist Relatii Publice
  E-mail: mihai.cracea@generali.com
  Generali Romania
  Piata Charles de Gaulle, nr. 15
  Sector 1, Bucuresti
  info@generali.ro
  www.generali.ro