Search
search icon Inchide

  Caută

  Comunicate de presa

  Ileana Damian se alătură Directoratului Generali România în rolul de Chief Operations Officer

  București – Ileana Damian a preluat, începând cu data de 13 octombrie 2021, poziția de Chief Operations Officer în cadrul Generali România, alăturând-se totodată Directoratului companiei. Ileana Damian este un specialist cu o experiență de peste 16 ani în Generali România și, în noul rol, va coordona activitățile IT, back-office, achiziții și facility management. 

  Adrian Marin, CEO și Președinte Directorat, Generali România: „Mă bucur că investițiile constante în dezvoltarea echipei dau roade și accelerează proiectele ambițioase pe care le-am demarat în compania noastră. Ileana este un profesionist valoros, cu rezultate remarcabile în sfera digitalizării, managementului de proiecte și în simplificarea fluxurilor operaționale. Doresc să o felicit pentru performanțele de până acum și îi doresc mult succes în noul său rol. 

  Ileana Damian beneficiază de o bogată experiență în aria operațiunilor, coordonând, începând cu anul 2011, Departamentul Operațiuni Back-Office al companiei noastre. Din aceasta poziție, aportul său a fost substanțial în multiple proiecte esențiale precum implementarea noilor sisteme informatice centralizate, optimizarea bazelor de date și operațiunile CRM. Ea este absolventă a Facultății de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice din București și s-a alăturat echipei Generali în 2005. Pregătirea sa a continuat prin programe de specializare tehnică și în management în cadrul Grupului Generali.

  Ileana Damian, Chief Operations Officer și Membru Directorat, Generali România: „Mă onorează această provocare, mai ales într-o perioadă în care tehnologia, viteza de reacție și serviciile online sunt esențiale pentru procesele interne, dar mai ales pentru clienții noștri. Generali este compania alături de care mi-am început cariera profesională, unde am avut șansa să mă dezvolt constant și mă bucur că pot susține cu mai multă energie un mod de lucru inovator și servicii tot mai performante pentru clienții noștri”.  

  Astfelechipa de top-management a Generali România este formata din: 

  • Adrian Marin – Chief Executive Officer si Președinte Directorat 
  • Bogdan Bichineț – Chief Financial Officer și Membru Directorat 
  • Daniela Pene – Chief Commercial Officer și Membru Directorat 
  • Aleš Tausche – Chief Insurance Officer și Membru Directorat 
  • Ileana Damian – Chief Operations Officer și Membru Directorat 

  GENERALI ROMÂNIA 

  Generali România este unul dintre primii 10 asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise în anul 2020 și face parte din grupul italian Generali. La 190 de ani de la înființarea sa, în 1831, Grupul Generali este unul dintre cei mai mari asigurători din lume și activează în 50 de țări. Cu peste 72.000 de angajați și aproape 66 de milioane de clienți, Grupul ocupă o poziție de lider pe piețele vest-europene și un loc tot mai important pe piețele din Europa Centrala și de Est și din Asia. 

  Birou comunicare
  Mihai Crăcea
  Specialist Relații Publice
  E-mail: mihai.cracea@generali.com

  Generali Romania
  Piața Charles de Gaulle, nr. 15
  Sector 1, București
  info.ro@generali.ro
  www.generali.ro