De ce sa lucrezi la noi

Vino si tu in echipa noastra! Fa un pas inainte in cariera ta, profeseaza intr-un mediu de lucru dinamic si competitiv si vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de o echipa pasionata. In plus, ai sansa sa te dezvolti profesional prin proiecte si programe educationale Generali, atat la nivel local, cat si international.

In primele zile ne vom cunoaste mai bine. Prin intermediul Programului de Onboarding – “Discover Generali”, ca nou angajat, te vei familiariza cu istoricul companiei Generali, domeniul de activitate, strategia si obiectivele noastre. Mai mult, vei avea timp sa intelegi mediul de lucru si bineinteles sa-ti cunosti noii colegi.

Echipa noastra functioneaza dupa deviza: “Simpler, Smarter, Faster”!

Avand aceleasi principii si fiind profesionisti, angajatii Generali au venit mereu in ajutorul clientilor nostri si s-au ridicat la nivelul asteptarilor lor, prin transparenta, flexibilitate si inovatie.

Ce ne dorim de la viitorii nostri colegi? Ambitie, puterea de a intelege misiunea si valorile noastre si, mai ales, dorinta de a face parte dintr-o echipa dedicata si profesionista.