Calculator asigurare

Calculeaza pentru:

Termeni si conditii

1. Definitii

  • a. Site - reprezinta website-ul apartinand Organizatorului, care se afla la adresa www.generali.ro si www.generalitravel.ro prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre Organizator;
  • b. Utilizator - reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

 

2. Acceptarea expresa a Termenilor si Conditiilor

Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare. Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatorilor Termeni si Conditii precum si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile.
Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, acesti Termeni si Conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Utilizator si Organizator sunt inlocuite prin prevederile prezentilor Termeni si Conditii.
Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

 

3. Proprietatea asupra continutului Site-ului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand fara limitare toate textele si imaginile (\"Continut\") sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Organizatorului cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat.
Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata sau neinregistrata a Organizatorului sau a partenerilor acestuia.
Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, fara permisiunea expresa a proprietarului Continutului.

 

4. Utilizarea Site-ului

Organizatorul acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:
  • Puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;
  • Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al Organizatorului;
  • Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspunderea civila, sau ar incalca in alt mod legea. Organizatorul va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona Organizatorului sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;
  • Este interzisa utilizarea de catre Utilizatori a Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial

 

5. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu legislatia si regulamentele puse in aplicare de statul Roman in acest sens.
Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site vor fi considerate ca neconfidentiale si nu vor fi protejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

 

6. Limitarea raspunderii organizatorului

Intregul continutul al acestui Site poate fi modificat si este pus la dispozitia Utilizatorilor \"asa cum se regaseste\" fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.
Responsabilitatea utilizarea acestui Site revine in totalitate Utilizatorului. Organizatorul si societatile sale afiliate sau partenerii acestuia, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.
Organizatorul nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzator pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui Site de catre Utilizatori, sau ca urmare a descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest Site.

 

7. Link-uri pe site-urile unei terțe părți

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Organizatorul. Astfel de link-uri sunt furnizate Utilizatorului pentru a le folosi numai daca doreste sa efectueze o atare accesare. Organizatorul nu controleaza si nu este raspunzator pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea site-uri la care fac trimitere link-urile in cauza.
Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Organizatorul isi declina in mod special si expres orice raspundere pentru situatiile in care aceste site-uri incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv sau sunt licentioase sau calomnioase.
Daca Utilizatorul intra prin intermediul unui link pe astfel de site-uri Utilizatorul isi asuma personal orice risc derivand dintr-o atare operatiune.

 

8. Revizuirea Termenilor si Conditiilor

Organizatorul poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Termenii si Conditiile Site-ului, inclusiv prin actualizarea acestora.
Utilizatorii sunt obligati sa respecte oricare si toate astfel de revizuiri motiv pentru care Utilizatorii trebuie sa viziteze pagina continand Termenii si Conditiile de utilizare a Site-ului in mod periodic pentru a lua la cunostinta de Termenii si Conditiile de utilizare ale Site-ului in forma actualizata.
In situatia in care Utilizatorii nu folosesc Site-ul cu respectarea prezentilor Termeni si Conditii Organizatorul va avea dreptul sa sisteze utilizarea de catre Utilizatorii in cauza a Site-ului.
In situatia in care Organizatorul sisteaza utilizarea Site-ului pentru un Utilizator, acesta din urma are obligatia sa inceteze orice utilizare a site-ului si sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau.

 

9. Legea aplicabila

Termenii si Conditiile mentionate sunt guvernate de legislatia aplicabila din Romania.

 

10. Instantele competente

Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor si/sau Continutului Site-ului sau in cazul disputelor in care acesti Termeni si Conditii si/sau acest Site vor fi considerate fapte relevante in cauza.

 

Fonduri de investitii

evolutia zilnica evolutia lunara
Responsabilitate

Online Travel

-

Campurile marcate cu * sunt
obligatorii