Search
search icon Inchide

  Caută

  Noutăți

  Generali România oferă gratuit o poliță împotriva COVID-19 pentru angajații Institutului de Pneumofiziologie “Marius Nasta”

  București – Generali România a oferit gratuit medicilor, asistenților și personalului auxiliar din Institutul de Pneumofiziologie “Marius Nasta” din București, implicați în îngrijirea pacienților infectați cu SARS-CoV-2, o poliță de asigurare de viață de grup ce acoperă riscuri asociate noului coronavirus.

  Polița are o valabilitate de 4 luni și oferă fiecărui beneficiar, în cazul unei îmbolnăviri, o indemnizație pentru perioada de spitalizare, o sumă fixă pentru acoperirea necesitaților de bază după perioada de spitalizare, precum și o indemnizație fixă pentru riscul de deces în valoare de 3.000 de euro.

  “Medicii și toți angajații spitalelor lucrează neîncetat sub presiunea majoră cauzată de pandemia COVID-19. Ne bucurăm că ne-am putut utiliza expertiza în protecție financiară și am creat o poliță cu ajutorul căreia sprijinim echipa Institutului de Pneumofiziologie ‘Marius Nasta’. Astfel, ei pot oferi ajutorul lor inestimabil, cu mai multă încredere, tuturor celor care au nevoie de tratament de specialitate”, a declarat Adrian Marin, CEO, Generali Romania.

  Acesta nouă inițiativă se alătură celor finalizate recent, prin intermediul cărora Generali România a sprijinit financiar Spitalul Universitar de Urgență București și Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” pentru a-și consolida serviciile medicale de urgență, indispensabile în contextul epidemiologic pe care îl traversăm. 

   

  GENERALI ROMÂNIA

  Generali România este unul dintre primii 10 asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise şi face parte din grupul italian Generali. Independent din 1831, grupul este unul dintre cei mai mari asigurători din lume și activează în 50 de țări, având un volum total de prime ce a depășit 69,7 miliarde euro în 2019. Cu aproape 72.000 de angajați și 61 de milioane de clienți, grupul ocupă o poziţie de lider pe pieţele vest-europene şi un loc tot mai important pe piețele din Europa Centrală și de Est şi din Asia. În Regiunea Austria, Europa Centrală și de Est și Rusia, care reunește 13 țări, Grupul se situează în top 3 asigurători, operațiunile fiind coordonate din biroul regional din Praga, Cehia. Ambiția Generali este de a deveni partener pe viață al clienților săi, oferind soluții inovative, personalizate, cu ajutorul rețelei sale unice de distribuție.

  Birou comunicare

  Mihai Crăcea

  Specialist Relații Publice

  E-mail: mihai.cracea@generali.com

  Generali Romania

  Piața Charles de Gaulle, nr. 15

  Sector 1, București

  info.ro@generali.ro

  www.generali.ro