Search
search icon Inchide

  Caută

  Noutăți

  Entitatea Generali Global Corporate & Commercial (GC&C) deserveste companiile germane din Romania

  • Entitatea Generali Global Corporate&Commercial (GC&C) va oferi servicii de asigurari personalizate companiilor germane de dimensiuni medii si mari, atat la nivel international, cat si in Romania

  Bucuresti – Grupul Generali isi extinde pe piata din Germania oferta de asigurari pentru riscuri corporate. Prin unitatea de business Global Corporate & Commercial (GC&C), Generali isi dezvolta businessul de asigurari generale corporate si ofera servicii de asigurari personalizate in functie de nevoile companiilor de dimensiuni medii si mari.
  Impreuna cu Generali Romania, unitatea GC&C va oferi si in Romania servicii personalizate companiilor germane si subsidiarelor acestora.

  Adrian Marin, CEO Generali Romania: “Aceasta initiativa pentru businessul corporate in Romania reprezinta un alt pas important in completarea ofertei Generali pe piata. In acest fel, facem uz de sinergiile si competentele internationale ale Grupului. Multumita unitatii GC&C putem oferi companiilor germane cu o cifra semnificativa de afaceri pachete de asigurari personalizate. Impreuna cu serviciile remarcabile ale celorlalte entitati ale Grupului Generali, construim o abordare holistica si unica a clientilor corporate germani din tara noastra.

  In Romania, Generali, impreuna cu unitatea Global Corporate & Commercial a Grupului isi va completa oferta de asigurari si isi va extinde businessul de asigurari pentru riscuri corporate pentru a cuprinde si companiile germane de dimensiuni medii si mari, precum si subsidiarele si operatiunile acestora.

  Mario Carini, Directorul Global Corporate & Commercial Generali in Regiunea Europei Centrale si de Est, a declarat: “Lansarea GC&C in Germania este deosebit de importanta pentru Romania si pentru intreaga Regiune a Europei Centrale si de Est (ECE), avand in vedere prezenta considerabila si vizibila in aceasta zona a subsidiarelor companiilor germane – atat a marilor corporatii, cat si a celor de nivel mediu. Echipele GC&C din ECE vor lucra indeaproape cu GC&C Germania pentru a dezvolta si finaliza o oferta de asigurari care, prin valoare adaugata, sa faca diferenta pe acest segment de piata.”

  Unitatea Global Corporate&Commercial Generali actioneaza la scara globala si foloseste o abordare integrata. La momentul actual, mai mult de 1.000 de profesionisti lucreaza in noua birouri principale ale GC&C pe intregul glob, iar GC&C este, de asemenea, prezenta prin specialisti dedicati in Bucuresti si in fiecare din tarile ECE. GC&C deserveste clienti si brokeri in mai mult de 100 de tari.

  DESPRE GENERALI
  Generali Romania este o companie de asigurari importanta in Romania si este parte a Grupului Generali, care este unul dintre cei mai mari furnizori de asigurari la nivel global, cu venituri totale din prime de 74 de miliarde de euro in 2015. Cu 76.000 de angajati la nivel global, prezent in peste 60 de tari, Grupul ocupa o pozitie de lider pe pietele vest-europene si un loc tot mai important pe pietele din Europa Centrala si de Est si in Asia. In 2015, Generali a fost unicul asigurator inclus in topul celor mai inteligente 50 de companii din lume de catre MIT Technology Review. In ECE, Grupul opereaza in 10 tari prin Generali CEE Holding, unul dintre liderii in asigurari din regiune.

  GENERALI GLOBAL CORPORATE & COMMERCIAL (GC&C)
  GC&C este o entitate a Grupului Generali care dezvolta businessul de asigurari generale si serviciile de asigurari pentru companii medii si mari. Aceasta entitate actioneaza la scara globala si implementeaza o abordare integrata la nivel de grup, cu o echipa de conducere centrala si echipe specializate care activeaza in diferite tari. GC&C se bazeaza pe o retea mondiala de profesionisti pentru a oferi o abordare constanta fata de riscurile complexe si a livra ceea ce conteaza pentru clienti. Cu o abordare concentrata pe client, GC&C ofera in intreaga lume o gama completa de asigurari pentru proprietati, raspundere si riscuri speciale pentru clientii corporate si brokerii acestora.

  Birou comunicare
  Mihai Cracea
  Specialist Relatii Publice
  E-mail: mihai.cracea@generali.com
  Generali Romania
  Piata Charles de Gaulle, nr. 15
  Sector 1, Bucuresti
  info@generali.ro
  www.generali.ro