{{ (index+1) }} {{ step }}

Perioada

Scopul calatoriei

{{selected_purpose.info}}

Acoperirea asigurarii

Alege destinatia

Cate persoane calatoresc?

Alege intai scopul calatoriei.
Ai plecat in vacanta si ai uitat de asigurare?
Acum poti incheia asigurarea si din afara teritoriului Romaniei.
Dacă în momentul încheierii asigurării, Asiguratul nu se află pe teritoriul României, răspunderea Asiguratorului începe după 8 zile, calculate din ziua următoare emiterii poliţei şi efectuării plăţii primei de asigurare. În această situaţie, în cazul unei daune, Asiguratul trebuie să facă dovada că a părăsit România cu cel mult 4 săptămâni înainte de încheierea poliţei.

Daca in momentul incheierii asigurarii, Asiguratul nu se afla pe teritoriul Romaniei, raspunderea Asiguratorului incepe dupa 8 zile, calculate din ziua urmatoare emiterii politei si efectuarii platii primei de asigurare. In aceasta situatie, in cazul unei daune, Asiguratul trebuie sa faca dovada ca a parasit Romania cu cel mult 4 saptamani inainte de incheierea politei.

Incepand cu data de 01 iulie 2017, politele emise pe site-ul www.generali/calatorii; de catre detinatorii cardurilor ISIC, nu vor mai beneficia de reducerea de 15%. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la adresa de email travel.ro@generali.com.

Alege zona destinatiei.
Alege tara destinatiei.
Alege data de plecare.
Alege data de sosire.
Alege scopul calatoriei.
Adauga cel putin o persoana.
Alege una dintre variantele de acoperire.
Pentru scopul "Familie" adauga cel putin 2 persoane.
{{ (error_info_offers_custom !== '') ? error_info_offers_custom : 'Nu exista produse disponibile pentru datele completate.' }}
Va informam ca emiterea asigurarilor pentru persoane cu varsta cuprinsa intre 70 si 80 de ani, se face numai cu aprobarea companiei de asigurari, dupa declararea istoricului medical al clientului, si daca clientul urmeaza un tratament specific, de aceea va rugam sa ne trimiteti cererea dumneavoastra pe adresa de email travel.ro@generali.com.
Politele se pot emite pe o perioada de maxim 120 zile consecutive, pentru detalii va rugam sa ne contactati la adresa de email: travel.ro@generali.com
Pasul urmator

Alege pachetul tau

Alege un pachet.

Daca aveti deja un cont, va rugam sa va autentificati.

Pentru a plasa comenzi trebuie sa va creati un cont.

Completand acest formular, sunt de acord ca datele mele personale sa intre in baza de date a companiei, Generali Romania Asigurare Reasigurare SA, notificata la ANSPDCP cu nr. 11755.
De asemenea,

Logheaza-te sau creaza-ti cont.

Completeaza datele
persoanelor care vor calatori

Selecteaza asigurat

Detaliile personale

Seria si numarul cartii de identitate sau pasaportului.
{{ error[0] }}
{{ (travelers.length !== 1) ? 'Te rugam completeaza toate campurile obligatorii pentru fiecare persoana.' : 'Te rugam completeaza toate campurile obligatorii.' }}
Persoana {{ errors.step_4.traveler_cnp_index }} nu are CNP valid.
Persoanele trebuie sa aiba CNP-uri distincte.
Ati introdus un CNP al unei persoane cu varsta de peste 70 de ani.
Va informam ca emiterea asigurarilor pentru persoane cu varsta cuprinsa intre 70 si 80 de ani, se face numai cu aprobarea companiei de asigurari, dupa declararea istoricului medical al clientului, si daca clientul urmeaza un tratament specific, de aceea va rugam sa ne trimiteti cererea dumneavoastra pe adresa de email travel.ro@generali.com.
Pasul urmator

Oferta de asigurare

{{ age_group.name + ' ani: ' + age_group.value }}
Oferta este salvata si valabila timp de 10 zile de la data generarii ofertei, dar maxim cu 10 zile calendaristice inainte de data plecarii.

Cost total:

{{ selected_offer.price }} LEI

Trebuie sa citesti si sa fii de acord cu Anexa 1.
Trebuie sa citesti si sa fii de acord cu Anexa 2.
Trebuie sa ai peste 18 ani si informatiile furnizate de catre tine trebuie sa fie reale.
Trebuie sa citesti si sa fii de acord cu
Termenii si conditiile de emitere a politei.