RCA

Intr-o afacere de succes lucrurile se misca intr-un timp super alert, iar masina este ca o super putere pe care o poti folosi la nevoie, atat tu, cat si angajatii tai. Insa uneori, chiar si cei mai priceputi dintre noi intampina situatii nefericite precum accidentele rutiere.

Chiar daca este obligatorie, ai grija ca RCA-ul pe care il alegi sa fie de incredere si potrivit pentru nevoile companiei tale.

Iti recomandam RCA de la noi, o asigurare care intelege afacerile si se pliaza perfect pe cerintele companiei tale.

Optional poti alege paghetul CASCO + RCA care iti ofera extinderea teritoriala gratuita a asigurarii CASCO si in afara Romaniei, in 38 de tari in care este validata asigurarea RCA incheiata la Generali.

In plus, la achizitionarea acestui pachet ai un pret special pentru asigurarea RCA, iar daca angajatii tai sunt soferi responsabili, beneficiezi de reduceri semnificative la achizitionare.

Click aici pentru a afla tarifele anuale autoturisme
Click aici pentru a afla tarifele anuale la alte categorii de vehiculeVerifica programul nostru de functionare, aici.

Asigurarea RCA iti aduce nenumarate avantaje care, intr-un final, ajuta la profitul companiei pe care o detii:

  • Reduceri ale primei de asigurare pentru un profil de risc bun;
  • Platile se fac rapid si te scapa de grija unor procese indelungate ti nedorite;
  • Plata reparatiilor se face direct catre service, fara ca cel pagubit sa fie nevoit sa scoata bani din buzunar sau sa iti ceara sa platesti in locul lui;
  • Eviti decontarile si perioadele de aprobare ale acestora. Singura ta grija ramane doar perioada de reparatie a masinii firmei tale.

Completand acest formular, sunt de acord ca datele mele personale sa intre in baza de date a companiei, Generali Romania Asigurare Reasigurare SA, notificata la ANSPDCP cu nr. 11755.
De asemenea,