Search
search icon Inchide

  Caută

  Noutăți

  ZODIILE ȘI COMPORTAMENTUL LA VOLAN

  Ne-ai spus care sunt pasiunile tale. Sunt atât de variate și cu potențial creativ uriaș. Și noi avem pasiunile noastre. Printre ele… astrologia.

  Astfel, ne-am gândit să aflăm dacă există o corelație între zodii și comportamentul șoferilor în trafic. Și am aflat că într-adevăr există o corelație între modul de a conduce mașina și zodia în care șoferul este născut*.

  În cazul bărbăților, zodiile cu cele mai multe accidente provocate sunt Capricornii și Taurii. Nu degeaba se spune că temperamentul lor este unul activ din toate punctele de vedere. Următoarea a 3-a zodie “agitată” în trafic este Vărsătorul. La polul opus, cei mai prudenți conducători auto sunt Peștii, urmați destul de aproape de Berbeci. În aceeași linie prudentă se comportă și șoferii din zodiile Balanță și Săgetător.

  În cazul șoferițelor, stilul de condus cel mai imprudent este al zodiei Capricorn. Cel mai prudent comportament la volan îl au șoferițele din zodia Berbec. Tot din triunghiul zodiilor de foc, Leii și Săgetatorii de sex feminin demonstrează abilități excelente de condus și provoacă puține accidente auto.

  Tu ce zodie ești și cum te comporți în trafic?

  Zodiile si comportamentul la volan