Search
search icon Inchide

  Caută

  Noutăți

  Generali România sprijină serviciile medicale de urgență

  București – Generali România susține sistemul medical din țara noastră prin două acțiuni menite să consolideze serviciile medicale de urgență, indispensabile chiar și în contextul epidemiologic fără precedent pe care îl traversăm. Bugetul alocat celor două inițiative însumează peste 55.000de euro.

  Deoarece copiii rămân un segment vulnerabil în orice perioadă, Generali România a contribuit la finalizarea lucrărilor de amenajare a centrului de primiri urgențe din cadrul Institutului Național pentru Sănătatea Mamei si Copilului “Alessandrescu-Rusescu” din București. Generali România își dovedește astfel angajamentul de a proteja copiii pe toate planurile, de la susținerea serviciilor medicale de calitate, până la acțiuni ce sprijină educația și incluziunea socială.

  De asemenea, Generali România a susținut financiar achiziționarea unor separatoare specializate pentru încăperile de primiri urgențe din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București astfel încât pacienții și personalul medical să beneficieze de o mai bună protecție în contextul pericolului generat de virusul SARS-CoV-2.

  „Efortul pe care îl depun medicii și angajații spitalelor în această perioadă ne responsabilizează să fim alături de ei și mai ales de toți oamenii aflați în momente critice. Indiferent de sfera în care activăm, avem o răspundere importantă față de comunitățile din care facem parte și, astfel, să putem depăși amenințările prezentului cu mai multă încredere”, a declarat Adrian Marin, CEO, Generali România.

  Acțiunile au beneficiat de sprijinul Fondului International Extraordinar lansat de Grupul Generali în contextul pandemiei COVID19. Prin intermediul Fondului, Generali a oferit asistență imediată în țările în care activează și, pe termen mediu, urmărește să sprijine eforturile de redresare economică.

  Aceste inițiative ilustrează valorile Grupului Generali, în linie cu misiunea sa – de a le permite oamenilor să-și construiască un viitor mai sigur, protejându-le și viața și visurile – și cu dorința de a fi un partener pe viață pentru clienții săi.

  GENERALI ROMÂNIA

  Generali România este unul dintre primii 10 asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise şi face parte din grupul italian Generali. Independent din 1831, grupul este unul dintre cei mai mari asigurători din lume și activează în 50 de țări, având un volum total de prime ce a depășit 69,7 miliarde euro în 2019. Cu aproape 72.000 de angajați și 61 de milioane de clienți, grupul ocupă o poziţie de lider pe pieţele vest- europene şi un loc tot mai important pe piețele din Europa Centrală și de Est şi din Asia. În Regiunea Austria, Europa Centrală și de Est și Rusia, care reunește 13 țări, Grupul se situează în top 3 asigurători, operațiunile fiind coordonate din biroul regional din Praga, Cehia. Ambiția Generali este de a deveni partener pe viață al clienților săi, oferind soluții inovative, personalizate, cu ajutorul rețelei sale unice de distribuție.

  Birou comunicare

  Mihai Crăcea
  Specialist Relații Publice
  E-mail: mihai.cracea@generali.com

  Generali Romania

  Piața Charles de Gaulle, nr. 15 Sector 1, București

  info.ro@generali.ro www.generali.ro