Search
search icon Inchide

  Caută

  Noutăți

  GENERALI ROMANIA LANSEAZĂ #REDITUDE, NOUA SA CAMPANIE DE BRAND

  București – Generali România lansează #Reditude, noua campanie de publicitate care susține ambiția companiei de a deveni partener pe viață pentru clienții și distribuitorii săi. #Reditude este prima campanie care se derulează simultan, în tot Grupul Generali.

  “Clienții noștri, pe lângă o calitate ireproșabilă a serviciilor, pun tot mai mult accent pe legătura emoțională pe care o au cu noi. Campania #Reditude este o ocazie în plus să arătăm tuturor care sunt atitudinea și spiritul specifice Generali și să facem încă un pas pentru a fi mai aproape de clienții noștri, indiferent de provocările prezentului”, a declarat Daniela Pene, Chief Commercial Officer, Generali România.

  Povestea campaniei este construită în jurul sentimentelor de siguranță și apropiere, mai ales într-un context provocator din punct de vedere medical, când grija și empatia sunt esențiale.

  Campania #Reditude se va derula în trei faze, prima fiind axată pe consultanții noștri și pe rolul lor fundamental în accesul la informații specializate. Astfel, spotul video ce însoțește această etapă îi are ca protagoniști pe colegii noștri Andreea, Lavinia, Elena, Alex și Gabriel, consultanți Generali care demonstrează în fiecare zi energia și pasiunea #Reditude.

  A doua fază a campaniei, care va debuta în primăvara anului 2021, va fi dedicată brand-ului Generali, în timp ce a treia fază va evidenția produsele și elementele definitorii ale companiei. Mesajele vor fi diseminate printr-o varietate de canale online, social media, outdoor și alte platforme web.

  GENERALI ROMÂNIA

  Generali România este unul dintre primii 10 asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise şi face parte din grupul italian Generali. Independent din 1831, grupul este unul dintre cei mai mari asigurători din lume și activează în 50 de țări, având un volum total de prime ce a depășit 69,7 miliarde euro în 2019. Cu aproape 72.000 de angajați și 61 de milioane de clienți, grupul ocupă o poziţie de lider pe pieţele vest-europene şi un loc tot mai important pe piețele din Europa Centrală și de Est şi din Asia. În Regiunea Austria, Europa Centrală și de Est și Rusia, care reunește 13 țări, Grupul se situează în top 3 asigurători, operațiunile fiind coordonate din biroul regional din Praga, Cehia. Ambiția Generali este de a deveni partener pe viață al clienților săi, oferind soluții inovative, personalizate, cu ajutorul rețelei sale unice de distribuție.

  Birou comunicare

  Mihai Crăcea
  Specialist Relații Publice
  E-mail: mihai.cracea@generali.com

  Generali Romania

  Piața Charles de Gaulle, nr. 15 Sector 1, București

  info.ro@generali.ro www.generali.ro