Search
search icon Inchide

  Caută

  Noutăți

  Generali Romania intra pe segmentul asigurarilor private de sanatate cu acoperire internationala, in parteneriat cu MediHelp International

  • Cu noile polite de sanatate, asiguratii romani au acces la peste 425.000 de clinici medicale din intreaga lume
  • Asigurarea acopera servicii medicale complete, incluzand interventii chirurgicale complexe, tratament pentru cancer, transplant de organe, inclusiv transplant de maduva osoasa
  • Persoana asigurata poate deconta cheltuieli cu servicii medicale pana la suma de 3.000.000 de euro, in functie de pachetul ales

  Bucuresti, 20 aprilie. Generali Romania a incheiat recent un parteneriat exclusiv cu compania MediHelp International, unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari private de sanatate si asigurari medicale internationale din Europa Centrala si de Est, unul dintre liderii pe segmentul de asistenta medicala. Cele doua companii vor oferi impreuna clientilor din Romania pachete de asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala.

  Asigurarea de sanatate, denumita MediHelp International Plans, ofera clientilor acces la o retea de peste 425.000 de clinici medicale private din intreaga lume, clinici partenere ale Generali Global Health (GGH) si poate fi achizitionata atat de companii, cat si de persoane fizice, cu varsta pana la 70 de ani.

  In functie de serviciile medicale dorite, clientul poate alege din 5 pachete construite pe 5 niveluri de acoperire:

  • Blue (servicii de sanatate de maximum 500.000 de euro, oferite doar in Europa)
  • Azure (maximum 1.200.000 de euro, cu servicii medicale doar pentru Europa)
  • Cobalt (maximum 1.500.000 de euro, cu servicii medicale in clinici din intreaga lume)
  • Admiral (maximum 2.000.000 de euro, cu servicii medicale in clinici din intreaga lume)
  • Royal (maximum 3.000.000 de euro, cu servicii medicale in clinici din intreaga lume)

  Asigurarea MediHelp International Plans include servicii medicale complete, interventii chirurgicale complexe, spitalizare, consultatii multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistica avansata, tratament dentar, precum si tratament pentru cancer si chiar transplant de organe, inclusiv transplant de maduva osoasa.

  In functie de nivelul de acoperire pentru care clientul opteaza, o astfel de asigurare privata de sanatate poate costa de la 2 pana la 7 euro/zi, acoperind servicii medicale cuprinse intre 500.000 si 1.200.000 de euro, acordate doar pe teritoriul Europei, sau de la 3 pana la maximum 40 de euro/zi, pentru servicii medicale cu valori cuprinse intre 1.500.000 – 3.000.000 de euro, oferite atat in Europa, cat si in restul lumii.

  Legislatia fiscala din Romania le permite angajatilor sa deduca, in limita a 400 de euro pe an, cheltuielile pe care le presupune incheierea unei asigurari private de sanatate.

  Oferirea unui beneficiu financiar de acest tip angajatilor este incurajata si in cazul angajatorilor. Conform Codului Fiscal in vigoare, incheierea de asigurari private de sanatate pentru angajatii companiilor le aduce angajatorilor o deductibilitate de 400 euro pe an/persoana, comparativ cu 250 de euro, acordata anterior.

  Romanii care doresc sa beneficieze de servicii medicale de calitate in clinicile private din strainatate si din Romania au acum acces la ele la un cost decent. Am identificat aceasta nevoie a clientilor nostri iar, prin parteneriatul cu o companie de renume in Europa Centrala si de Est, in domeniul asistentei medicale, prin accesul la peste 425.000 de clinici din intreaga lume, oferit de catre Generali Global Health, suntem pregatiti sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale consumatorului nostru”, a declarat Adrian Marin, CEO Generali Romania.

  Prin acest parteneriat, cele doua companii isi unesc fortele – experienta Generali Romania pe piata locala de asigurari si, in special, pe cea de asigurari de viata de tip “employee benefits”, dublata de cea a MediHelp International in servicii de sanatate si asistenta medicala, capacitatile de distributie ale retelelor proprii, la care se adauga una dintre cele mai vaste retele de clinici medicale internationale, partenere ale Generali Global Health (GGH). Aceasta este reteta pentru a ajunge la cel mai exigent client din Romania care cauta servicii medicale de calitate cu acoperire internationala.

  Prin serviciul nostru de asistenta medicala acordam atentie clientului in cele mai mici detalii. Ii oferim acestuia un contact dedicat pentru orice solicitare, astfel incat sa obtina informatiile dorite in cel mai scurt timp posibil. In plus, avem decontare directa cu intreaga retea de clinici si spitale partenere. Noi suntem cei care tinem legatura cu asiguratorul, dar si cu unitatile medicale, astfel incat sa il scutim pe clientul nostru de griji suplimentare. Experienta pe care am dobandit-o in domeniul asigurarilor private de sanatate ne ajuta sa oferim consumatorilor din Romania cele mai bune servicii din piata”, a declarat Laura Afrasine, Executive Manager MediHelp International.

  Detalii despre asigurarea privata de sanatate MediHelp International Plans pot fi accesate pe site-urile celor doua companii, www.medihelp.ro si www.generali.ro. O oferta personalizata poate fi solicitata atat pe site-ul www.medihelp.ro, cat si in oricare dintre agentiile Generali Romania. Lista completa a agentiilor Generali o puteti consulta aici.

  GENERALI ROMANIA
  Generali Romania este o companie de asigurari importanta in Romania si este parte a Grupului Generali, care este unul dintre cei mai mari furnizori de asigurari la nivel global, cu venituri totale din prime de 74 de miliarde de euro, in 2015. Cu 76.000 de angajati la nivel global, prezent in peste 60 de tari, Grupul ocupa o pozitie de lider pe pietele vest-europene si un loc tot mai important pe pietele din Europa Centrala si de Est si in Asia. In 2015, Generali a fost unicul asigurator inclus in topul celor mai inteligente 50 de companii din lume de catre MIT Technology Review. In ECE, Grupul opereaza in 10 tari, prin Generali CEE Holding, unul dintre liderii in asigurari din regiune.

  MEDIHELP INTERNATIONAL
  MediHelp International este unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est. MediHelp International combina cu succes Acoperirea Asigurarii de Sanatate cu Asistenta Medicala Internationala in beneficiul clientilor sai. Cateva dintre principalele beneficii ale asigurarii de sanatate sunt: acoperire internationala, o limita a acoperirii de pana la 3 milioane de euro/an/membru, acoperirea spitalizarii si a tuturor costurilor aferente, evacuare aeriana, acoperire pentru tratamentul cancerului, servicii de transplant, ingrijire ambulatorie, acces la orice clinica din lume si servicii de urgenta 24/7.

  GENERALI GLOBAL HEALTH Generali Global Health furnizeaza asigurari private de sanatate persoanelor cu mobilitate globala. Prin intermediul retelei noastre internationale de centre de servisare a clientilor, a profesionistilor din domeniul medical, GGH ofera acces membrilor sai la cele mai bune servicii medicale din lume. GGH este o divizie specializata a Generali care opereaza in peste 120 de tari din intreaga lume, furnizand servicii de asigurare si asistenta, atat pentru persoane individuale, cat si pentru grupuri. Prin asocierea cu Generali Employee Benefits, GGH are acces la cea mai buna retea mondiala, lider pe segmentul de beneficii pentru angajati – astfel, GGH isi sustine clientii in si mai multe destinatii de pe intreg globul.