Search
search icon Inchide

  Caută

  Noutăți

  Generali România extinde beneficiile polițelor individuale de viață printr-un pachet de acoperiri specifice SARS-CoV-2

  București – Criza SARS-CoV-2 a declanșat transformări economice și sociale de amploare, schimbând, de asemenea, prioritățile oamenilor în materie de riscuri acoperite prin polițele de asigurare. Prin urmare, pentru a susține clienții să se adapteze acestui nou context, Generali România a extins gama de beneficii asociate polițelor individuale de viață prin acoperiri dedicate îmbolnăvirii cu SARS-CoV-2.

  „Pandemia continuă să fie o provocare pentru toată societatea, dar ne bucurăm că putem veni în sprijinul clienților noștri actuali și potențiali cu soluții de protecție financiară adaptate situației actuale, care să le consolideze siguranța financiară în această perioadă atipică”, a declarat Daniela Pene, Chief Commercial Officer, Generali România.

  Astfel, pentru o primă mai mică de 1 euro pe lună, la fiecare asigurare de viață Clasic Plus, Majorat sau Practic Plus nou-încheiată, se poate atașa pachetul suplimentar de acoperiri specifice îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, în completarea acoperirilor standard ale poliței.

  Prin acoperirile suplimentare, clienții care se îmbolnăvesc cu virusul SARS-CoV-2, pot beneficia de o indemnizație de spitalizare în valoare de 20 de euro pe zi (timp de cel mult 14 zile, începând cu a șasea zi de spitalizare), o indemnizație pentru spitalizare ATI de 40 de euro pe zi (timp de cel mult 14 zile, începând cu prima zi de spitalizare ATI), precum și de o indemnizație fixă pentru riscul de deces în valoare de 2.000 de euro. În plus, dacă perioada de spitalizare depășește 5 zile, se pot deconta cheltuieli ulterioare precum asistența la domiciliu, livrarea alimentelor, cheltuieli medicale sau medicamente în limita a 400 de euro.

  Pachetul adițional este disponibil și pentru polițele de viață aflate deja în vigoare și poate fi accesat la aniversarea poliței respective.

  Noile facilitați extind acoperirile specifice SARS-CoV-2 către persoanele fizice după ce, anterior, Generali România a lansat pentru companii Co-Protect și Life-Protect, două polițe de viață, respectiv de sănătate, specializate pe acest nou risc.

  GENERALI ROMÂNIA

  Generali România este unul dintre primii 10 asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise şi face parte din grupul italian Generali. Independent din 1831, grupul este unul dintre cei mai mari asigurători din lume și activează în 50 de țări, având un volum total de prime ce a depășit 69,7 miliarde euro în 2019. Cu aproape 72.000 de angajați și 61 de milioane de clienți, grupul ocupă o poziţie de lider pe pieţele vest- europene şi un loc tot mai important pe piețele din Europa Centrală și de Est şi din Asia. În Regiunea Austria, Europa Centrală și de Est și Rusia, care reunește 13 țări, Grupul se situează în top 3 asigurători, operațiunile fiind coordonate din biroul regional din Praga, Cehia. Ambiția Generali este de a deveni partener pe viață al clienților săi, oferind soluții inovative, personalizate, cu ajutorul rețelei sale unice de distribuție.

  Birou comunicare

  Mihai Crăcea
  Specialist Relații Publice
  +4 0723 198 907
  E-mail: mihai.cracea@generali.com

  Generali Romania

  Piața Charles de Gaulle, nr. 15 Sector 1, București

  info.ro@generali.ro www.generali.ro