Search
search icon Inchide

  Caută

  Cum să te pregătești pentru vacanță

  share-icon

  O vacanță cu adevărat reușită implică multă organizare. Alegerea destinației, lista obiectivelor turistice, activitățile zilnice, toate sunt importante dacă vrei să rămâi cu amintiri frumoase care să dureze o viață.

  Dar asta nu este tot. Sunt multe alte aspect pe care trebuie neapărat să le ai în vedere înainte de planificarea vacanței tale de vis.

  Verifică prognoza înainte să-ți faci bagajul. Vremea poate fi schimbătoare, așa că înainte să îți împachetezi hainele, verifică temperaturile pentru perioada vacanței.

  Cumpără în avans biletele de intrare în punctele turistice. Cine iubește cozile? Nimeni. Salvează timp prețios și cumpără din timp bilete dacă vrei să vizitezi diferite muzee, galerii de artă sau orice alte atracții turistice pentru care trebuie să plătești intrarea.

  Lasă casa curată. Cu siguranță o să te simți mai bine când te vei întoarce acasă și vei găsi totul lăsat în ordine. Astfel, după vacanță nu vei avea prea multe lucruri de făcut, decât să despachetezi.

  Asigură-te că esti protejat în timpul vacanței. Poți face acest lucru cu ajutorul unei asigurări de călătorie. Pentru o vacanță relaxantă și lipsită de orice griji, nu uita ca imediat după ce ai cumpărat biletele, să alegi o asigurare completă de călătorie, cu asistență 24/24 și acoperire storno. Așa îți vei recupera banii dacă trebuie să anulezi ori să întrerupi călătoria, sau dacă falimentează compania aeriană.

  Și nu uita de asigurarea locuinței. Nu lăsa geamuri deschise, nu anunța pe paginile de social media în ce perioadă ești plecat de acasă și, mai ales, amintește-ți că paza bună trece primejdia rea, așa că cel mai bine, protejează-ți locuința cu o asigurare completă. (link Asigurare Facultativă Locuință – Asigurare Locuințe Eurocasa Generali)