Search
search icon Inchide

  Caută

  Cum ne pot afecta fricile sănătatea?

  share-icon

  Mintea ne este controlată de reacțiile chimice care se petrec constant și care pentru noi iau forma sentimentelor, fie că vorbim despre iubire, anxietate, entuziasm sau, frică.  

  Aflăm mereu lucruri noi despre cum funcționează mintea noastră și cum o putem controla pentru a duce o viață mai bună.

  Concluziile la care au ajuns cei de la NEI (Neuroscience Education Institute) ne spun spre exemplu, că frica poate transforma durerile de cap în migrene, durerile musculare în fibromialgie, dureri corporale în dureri cronice și dificultățile în respirație în astm.

  Frica este un sentiment cu care fiecare dintre noi s-a confruntat la un moment dat. Totuși, dacă ne trăim viața conduși de acest sentiment, efectele pe termen lung nu sunt deloc îmbucurătoare.

  Toate studiile de specialitate ne atrag atenția asupra importanței sănătății –mintale. Este esențial să ne construim un mediu – cu cât mai puține frici și gânduri negative. Fiecare dintre noi are propriul mod în care își poate crea acest mediu. Unele persoane meditează, altele își antrenează mintea să vadă doar partea pozitivă a vieții cotidiene, alții aleg să își asigure sănătatea, viața și bunurile pentru a face față mai ușor situațiilor neprevăzute.

  Indiferent de modul în care alegi să te protejezi, este important să conștientizezi că nu ești singur. Sunt o mulțime de metode prin care îți poți controla frica pentru a nu o lăsa să-ți controleze viața. Tu alegea-o pe cea mai potrivită ție!

  Solicită asigurare

  Vezi asigurările