Search
search icon Inchide

  Caută

  Cele mai comune mituri despre asigurări

  share-icon

  În asigurări, există o serie de mituri populare pe care mulți oameni le cred. Ne-am propus să alegem cele mai comune mituri pe care să le explicăm, astfel încât tu să îți poți forma o imagine cât mai clară despre ce presupune o asigurare și cum te poate ajuta aceasta.

  1. Asigurările de viață nu sunt utile pentru tineri – FALS!

  Multe persoane cred că asigurările de viață sunt destinate persoanelor mai în vârstă, însă acest lucru nu este nimic mai mult decât un mit. Riscurile sunt prezente în viața tuturor oamenilor, indiferent de vârstă. Poate cel mai important reper atunci când ne gândim la necesitatea unei asigurări de viață este familia. Asigurarea de viață este cu adevărat utilă în momentul în care ne-am întemeiat o familie, iar membrii acesteia depind de noi.

  1. Doar persoanele cu o stare materială peste medie își permit o asigurare – FALS!

  Asigurările sunt concepute pentru a putea veni în ajutorul cât mai multor persoane. Pentru marea majoritate a asigurărilor, îți poți alege chiar tu clauzele, astfel încât prețul să varieze în funcție de nevoile tale. Să presupui că o asigurare este oricum scumpă, te va bloca într-o situație vulnerabilă în fața riscurilor. Poți solicita ajutorul unui consultant care să îți prezinte soluțiile și împreună să conturați un plan de combatere a riscurilor potrivit bugetului tău.

  1. Asigurările sunt standard pentru toată lumea – FALS!

  Fiecare persoană este unică în felul ei, are nevoile și dorințele sale. Astfel, dacă vorbim despre asigurarea de sănătate, asigurările de viață sau cele auto și lista continuă, acestea îți oferă posibilitatea să îți alegi clauzele dorite. Poți adăuga diferite acoperiri în plus față de pachetul standard, pentru ca polița să fie potrivită nevoilor tale.

  1. Dacă am Casco sunt despăgubit fără excepție – FALS!

  O asigurare CASCO este utilă și te protejează în fața multor riscuri. Cu toate acestea, un aspect pe care nu mulți îl știu, este faptul că în urma unei daune, nu vei primi despăgubire în cazul în care ITP-ul este expirat sau se dovedește că ai consumat alcool sau alte substanțe la volan.

  Solicită asigurare

  Daca vrei să îți protejezi complet casa, încheie și o asigurare facultativă

  Vezi asigurările