Generali iti pune la dispozitie o gama larga de produse de asigurare pentru nevoile tale de a-ti asigura imobilele, activitatea, bunurile individuale, ale cabinetului sau ale firmei.

Beneficii angajati

Un angajat multumit este un angajat care lucreaza intr-un mediu relaxat, optim si care se simte rasplatit de companie pentru munca depusa. Nevoile de siguranta si de protectie sunt cu atat mai semnificative intr-un sistem cu o protectie sociala deficitara. Iti propunem asigurarile de viata si sanatate sau planurile de economisire pentru angajati de la Generali ca parte a sistemului de motivare interna.

Raspundere civila

In mediul de afaceri responsabilitatea atat in functiile de conducere, cat si in cadrul unor proiecte importante, se traduce nu numai prin puterea de decizie, cat si prin impactul acetora in activitatea companiei. Recomandam asigurarea de raspundere civila de la Generali, chiar si celor mai puternici lideri.

Auto

Angajatii tai sunt mereu in miscare, in deplasari la clienti, in vizite pe santiere de lucru ori, batand orasul in lung si-n lat pentru a-si aduce la indeplinire obiectivele comerciale ale companiei. Atunci stii ca la Generali ai daunele platite rapid si masinile tale sunt din nou in miscare in cazul unor evenimente neprevazute.

IMM

Polita de asigurare pentru IMM de la Generali iti ofera protectia de care ai nevoie. Indiferent daca afacerea ta este in domeniul productiei de bunuri materiale, in comert sau in domeniul serviciilor, atata vreme cat ai un IMM, te poti asigura imediat.

Asigurari tehnice

Afacerea ta depinde de buna functionare a echipamentelor, masinilor sau utilajelor. Fie ca administrezi o afacere de productie, sau angajatii tai folosesc echipamente electronice de birou, intreruperea functionarii acestora poate duce la pierderi semnificative. Alege acum o asigurare specifica de la Generali.

Transport

Bunurile si valorile sunt esenta afacerii tale. De aceea este bine ca orice s-ar intampla, in timpul transportului, sa stii ca esti la adapost de eventuale pagube nedorite.

Fonduri de investitii

evolutia zilnica evolutia lunara
Responsabilitate

Online Travel

-

Campurile marcate cu * sunt
obligatorii