Search
search icon Inchide

  Caută

  Simplifică-ți Viața cu Aplicația Amiabila

  share-icon

  Dacă ai întâmpinat vreodată dificultăți în procesul unei constatări amiabile, aplicația Amiabila este soluția pe care o aștepți. Această aplicație revoluționară simplifică întregul proces de administrare a polițelor auto în România, este ușor de utilizat și sigur o sa îți salveze mult timp prețios.

  Unul dintre aspectele esențiale ale aplicației este securitatea datelor tale. Aplicația dispune de autentificare în doi factori, asigurându-se că informațiile tale personale și polițele de asigurare sunt protejate în mod corespunzător. Aceasta îți oferă posibilitatea de a înregistra mai multe vehiculele, indiferent dacă le folosești în mod regulat sau doar ocazional. Astfel, vei avea la îndemână toate informațiile necesare în caz de accident sau orice altă situație neprevăzută.

  Una dintre marile avantaje este accesibilitatea sa. Poți accesa portofoliul tău de daune auto direct de pe telefon sau de pe site-ul web www.amiabila.com, făcând astfel gestionarea polițelor și a vehiculelor tale mai convenabilă ca niciodată. Interfața aplicației este simplă, interactivă și intuitivă, iar procesul este structurat linear, ghidându-te pas cu pas.

  O altă caracteristică este capacitatea sa de a utiliza tehnologia OCR (Recunoașterea Optică a Caracterelor). Cu ajutorul acestei tehnologii, completarea câmpurilor cu date personale devine o sarcină simplă. Tot ce trebuie să faci este să scanezi documentele corespunzătoare, iar informațiile vor fi introduse automat în aplicație.

  Cum Folosești Aplicația Amiabila?

  1. Începe prin descărcarea și instalarea acesteia de pe Google Play Store sau App Store, direct pe telefonul tău mobil.
  2. După instalare, creează-ți propriul cont de utilizator în aplicația Amiabila. Asigură-te că îți confirmi contul!
  3. Folosește secțiunea dedicată a aplicației pentru a ține evidența constatărilor pe termen lung. Aici, poți monitoriza istoricul tău sau poți adăuga noi constatări amiabile cu ajutorul butonului “Adaugă Constatare”.
  4. Amiabila integrează o tehnologie avansată de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) pentru a completa automat datele tale personale din documente scanate. Acest proces este rapid și precis, eliminând necesitatea introducerii manuale a informațiilor.
  5. Cu ajutorul GPS-ului și funcției de autocompletare a adresei, Amiabila face înregistrarea detaliilor despre momentul accidentului rapid și fără efort, chiar și în cazul în care nu dispui de adresa exactă.
  6. Pentru o descriere cât mai precisă a accidentului, ai opțiunea de a selecta direcția impactului și avariile suferite de vehicul.
  7. Circumstanțele pe care le selectezi vor influența modul în care se construiesc schițele și vor oferi tuturor părților implicate posibilitatea de a-și exprima punctul de vedere. Fotografiile și rezultatele de la locul accidentului pot juca un rol important în stabilirea responsabilității.
  8. Pentru a obține o perspectivă completă a accidentului, Amiabila permite și conducătorului vehiculului B să participe la proces. Acest lucru permite aplicației să completeze documentele din aceeași perspectivă, asigurând transparența și eficiența în gestionarea daunelor.
  9. În funcție de circumstanțele selectate, aplicația Amiabila va genera trei dintre cele mai probabile scenarii ale accidentului.
  10. După ce toate părțile sunt de acord cu circumstanțele înregistrate, se solicită semnăturile ambelor părți implicate. La finalul procesului, poți alege să trimiți documentele către asiguratorii RCA ai ambelor părți, asigurându-te că procesul de gestionare a daunelor decurge fără probleme.

  Cu funcții de protecție avansate, accesibilitate ușoară și o interfață intuitivă, această aplicație te ajută să economisești timp și să eviți potențialele probleme în gestionarea asigurărilor auto. Amiabila facilitează toate aceste etape, oferindu-ți un instrument complet pentru gestionarea cu succes a accidentelor auto și a polițelor RCA. Cu această aplicație la dispoziție, procesul devine mai transparent și mai ușor de gestionat, ceea ce te ajută să economisești timp și să te asiguri că totul decurge fără probleme.

  Bucură-te și tu de beneficiile ei accesând acest link.

  Solicită asigurare

  Vezi asigurările