Termeni si conditii de utilizare a aplicatiei pentru efectuarea inspectiei de risc

In vederea incheierii politei CASCO pentru autovehiculul dvs. este necesar ca Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. (« Generali » ) sa efectueze inspectia de risc prealabila. Inspectia de risc pentru politele incheiate online se efectueaza prin intermediul unei aplicatii IT, pe baza fotografiilor autovehiculului.

In acest scop, Generali colaboreaza – in baza unui contract – cu Audatex Services SRL (parte a grupului Solera). Audatex pune la dispozitia Generali si a viitorilor sai clienti (deci si la dispozitia dvs.) aplicatia IT bazata pe tehnologia inteligentei artificiale, Visual Intelligence numita Qapter® Intelligent Risk Inspection.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca politele CASCO incheiate online pentru care este necesara efectuarea inspectiei de risc determina in mod obligatoriu folosirea aplicatiei IT sus-mentionate. Accesarea aplicatiei IT reprezinta acordul dvs. de a folosi folografiile incarcate pentru incheierea politei CASCO.

Prin intermediul aplicatiei IT, Generali:

  • foto-documenteaza procesul de inspectie de risc pentru emiterea politei de asigurare Casco (identifica avariile pre-existente),
  • preia fotografiile vehiculului ce face obiectul politei Casco si
  • prelucreaza datele din documentele care atesta dreptul dvs. de proprietare asupra vehiculului.

Potrivit conditiilor de asigurare pe care le-ati parcurs anterior, avariile pre-existente reprezinta excludere si nu sunt despagubite de catre Generali Romania. Va rugam sa va asigurati ca respectati pasii din aplicatie. In cazul in care nu fotografiati anumite parti ale vehiculului (asa cum va este prezentat in aplicatie), Generali Romania nu va despagubi eventuale avarii pe acele elemente.

Ne rezervam dreptul ca, in cazul identificarii unui numar semnificativ de avarii pre-existente sau a unor avarii de o dimensiune considerabila, sa stopam procesul de emitere online si sa va transferam pentru emiterea politei de asigurare catre un inspector de asigurari.

Mentionam ca prin contractul incheiat cu furnizorul aplicatiei IT, asiguram confidentialitatea tuturor datelor dumneavoastra. Dupa emiterea politei, toate datele dvs. si fotografiile captate prin intermediul aplicatiei sunt transferate catre Generali, pentru buna derulare a contractului de asigurare, iar documentele sau pozele care prezinta date cu caracter confidential urmeaza a fi sterse din aplicatia IT.

Tinand cont de toate cele mentionate mai sus, daca nu doriti sa folositi aplicatia IT, va rugam sa ne scrieti la adresa cascoonline.ro@generali.com sau sa va adresati oricarui consultant Generali pentru incheierea offline a politei.