The Human Safety Net

 

The Human Safety Net, initiativa lansata de grupul Generali in toate tarile in care activeaza are scopul de a accelera misiunea noastra de a imbunatati activ vietile oamenilor, dincolo de activitatea noastra zilnica si de atributiile job-ului.

The Human Safety Net are la baza ideea de „ajutor in lant”, prin care cei ajutati pot ajuta pe altcineva in viitor, creand un val de schimbari pozitive care se propaga in intreaga lume, cu un potential infinit.

The Human Safety Net in Romania

In Romania, sustinem in mod activ egalitatea de sanse in viata pentru copiii din medii defavorizate care traiesc cu lipsuri materiale si care, din acest motiv, sunt supusi riscului de excluziune sociala.

Credem ca atunci cand este vorba de copii, fiecare dintre noi isi doreste sa fie un parinte bun si lucreaza cu sine insusi pentru a-si schimba optica, concentrandu-ne pe nevoia semnalata de copii si mai putin pe ale noastre.

Astfel, Generali Romania, in cadrul initiativei The Human Safety Net, s-a aliat cu Fundatia Noi Orizonturi sustinand programul “Cercul sigurantei” destinat parintilor si educatorilor din zone dafavorizate. In total, cu ajutorul Fundatiei Noi Orizonturi si prin sprijinul oferit de Generali, parinti, dar si cadre didactice care lucreaza cu copiii, vor parcurge programul “Cercul sigurantei”.

Credem ca fiecare dintre noi are ceva de oferit si de impartasit: timp, know-how, bani, bunuri , o poveste frumoasa sau multe altele. Orice contributie este binevenita, oricat de mica sau de mare. Asta deoarece, impreuna, putem obtine rezultate impresionante.

Asteptam cat mai multi oameni sa se alature acestei initiative si va vom tine la curent cu actiunile initiate in Romania.

Pentru informatii suplimentare, scrieti pe adresa info.ro@generali.com sau pe pagina de Facebook a Generali Romania.