Conducerea companiei

Conducerea Generali Romania este administrata in sistem dualist, de catre Directorat, format din 5 membri si de catre Consiliul de Supraveghere, format din 3 membri.

Directoratul Generali Romania

 

Adrian Marin
Chief Executive Officer si Presedinte Directorat

Adrian Marin s-a alaturat echipei Generali Romania in anul 1996 ca underwriter si a detinut ulterior numeroase pozitii de management in interiorul companiei. In 2008 a fost numit Membru in Directorat si, incepand cu 2011 devenit CEO-ul Generali Romania si Presedintele Directoratului. Din 2014, Adrian Marin detine, de asemenea, pozitia de Presedinte al Consiliului de Supraveghere al Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

 

 

 

 

Daniela Pene
Chief Commercial Officer

Daniela Pene are o experienta de peste 20 ani in domeniul asigurarilor, ultimii 14 petrecandu-i in pozitii de conducere in cadrul Generali Romania. Datorita experientei vaste acumulata in distributia produselor de protectie financiara, in 2014 Daniela Pene a fost numita pe pozitia de Chief Commercial Officer, coordonand activitatile comerciale si de marketing ale companiei.

 

 

 

 

 

Ales Tausche
Chief Insurance Officer

Ales Tausche a fost desemnat Chief Insurance Officer al Generali Romania in 2016, coordonand activitatea de daune si dezvoltarea produselor de retail. In perioada 2008 – 2013, a facut parte din echipa care a gestionat fuziunea dintre Generali si Ardaf, ulterior continuandu-si activitatea in cadrul Generali CEE Holding. In prezent, Ales Tausche este, de asemenea Membru al Consiliului de Supraveghere al Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

 

 

 

 

Bogdan Bichinet
Chief Financial Officer

Bogdan Bichinet s-a alaturat Generali Romania in anul 2011, iar incepand cu 2016, a preluat o pozitie de supervizare a regiunii Austria, CEE si Rusia in divizia financiara a Grupului Generali. In martie 2019, a fost desemnat in functia de Chief Financial Officer al Generali Romania. Anterior debutului sau in domeniul asigurarilor, si-a consolidat experienta in finante si audit financiar in cadrul Deloitte si EY Romania.

 

 

 

 

Consiliul de Supraveghere al Generali Romania

Harald Steirer – Presedinte al Consiliului de Supraveghere

Andreas Haschka – Membru al Consiliului de Supraveghere

Tudor Moldovan – Membru al Consiliului de Supraveghere