Conducerea companiei

Conducerea Generali Romania este administrata in sistem dualist, de catre Directorat, format din 5 membri si de catre Consiliul de Supraveghere, format din 3 membri.

Directoratul Generali Romania

 

Adrian Marin
Chief Executive Officer si Presedinte Directorat

Adrian Marin s-a alaturat echipei Generali Romania in anul 1996 ca underwriter si a detinut ulterior numeroase pozitii de management in interiorul companiei. In 2008 a fost numit Membru in Directorat si, incepand cu 2011 devenit CEO-ul Generali Romania si Presedintele Directoratului. Din 2014, Adrian Marin detine, de asemenea, pozitia de Presedinte al Consiliului de Supraveghere al Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

 

 

 

 

Daniela Pene
Chief Commercial Officer

Daniela Pene are o experienta de peste 20 ani in domeniul asigurarilor, ultimii 14 petrecandu-i in pozitii de conducere in cadrul Generali Romania. Datorita experientei vaste acumulata in distributia produselor de protectie financiara, in 2014 Daniela Pene a fost numita pe pozitia de Chief Commercial Officer, coordonand activitatile comerciale si de marketing ale companiei.

 

 

 

 

 

Ales Tausche
Chief Insurance Officer

Ales Tausche a fost desemnat Chief Insurance Officer al Generali Romania in 2016, coordonand activitatea de daune si dezvoltarea produselor de retail. In perioada 2008 – 2013, a facut parte din echipa care a gestionat fuziunea dintre Generali si Ardaf, ulterior continuandu-si activitatea in cadrul Generali CEE Holding. In prezent, Ales Tausche este, de asemenea Membru al Consiliului de Supraveghere al Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

 

 

 

 

Daniela Covacescu
Chief Operations Officer

Experienta profesionala a Danielei Covacescu in domeniul serviciilor financiare cumuleaza peste 20 de ani, interval in care a ocupat functii de management in cadrul Deloitte Romania, Bancpost SA si Omniasig VIG. Incepand cu 2015, Daniela Covacescu face parte din Directoratul Generali Romania fiind responsabila de activitatile operationale si IT ale companiei.

 

 

 

 

 

Bogdan Bichinet
Chief Financial Officer

Bogdan Bichinet s-a alaturat Generali Romania in anul 2011, iar incepand cu 2016, a preluat o pozitie de supervizare a regiunii Austria, CEE si Rusia in divizia financiara a Grupului Generali. In martie 2019, a fost desemnat in functia de Chief Financial Officer al Generali Romania. Anterior debutului sau in domeniul asigurarilor, si-a consolidat experienta in finante si audit financiar in cadrul Deloitte si EY Romania.

 

 

 

 

Consiliul de Supraveghere al Generali Romania

Harald Steirer – Presedinte al Consiliului de Supraveghere

Andreas Haschka – Membru al Consiliului de Supraveghere

Tudor Moldovan – Membru al Consiliului de Supraveghere