Internship

Suntem in cautare de noi talente. Tu esti in cautarea unui internship? Atunci ai ajuns in locul potrivit!

Daca esti student sau tocmai ai terminat facultatea, programul nostru de Internship iti ofera posibilitatea de a-ti construi o cariera in domeniul asigurarilor. El poate fi startul, modul prin care te familiarizezi cu activitatile specifice, cu munca in echipa si felul in care se lucreaza in cadrul companiei Generali. Grabeste-te, locurile sunt limitate!

Ce obtii la finalul programului de internship?

Un job la noi, in cadrul Generali Romania, in functie de posturile disponibile. Daca dovedesti ca-ti doresti, ca-ti place si ca putem face performanta impreuna, vei primi jobul.

Cateva criterii pe care trebuie sa le indeplinesti inainte de a ne contacta:

 • Esti student in anul 2/an terminal/master;
 • Ai rezultate academice bune;
 • Ai o personalitate dinamica si inovativa;
 • Ai spirit de echipa si esti orientat spre rezultat;
 • Ai abilitati de comunicare si organizare;
 • Ai cunostinte de Microsoft Office (word, excel, power point, etc).

Informare privind protectia datelor cu carater personal

Avand in vedere intentia dvs. de a lua parte la un program de internship, respectiv la un stagiu de pactica in cadrul S.C GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A., Piata Charles de Gaulle, nr. 15, etajele 6-7, Sector 1 (“Generali”), in conformitate cu Regulamentul General al Uniunii Europene privind protectia datelor (Regulamentul UE 2016/679, “GDPR”) care este aplicabil din data de 25 mai 2018, Generali va informeaza dupa cum urmeaza:

 1. Scopul prelucrarii: Pentru efectuarea demersurilor aferente programului de internship, respectiv stagiului de practica, datele dumneavoastra personale vor fi colectate si prelucrate de catre Generali. In consecinta, fara a avea la dispozitie datele dumneavoastra cu caracter personal necesare, Generali nu va putea sa va contacteze si sa faca toate demersurile in vederea incheierii unui contract de internship in ceea ce va priveste sau, dupa caz, pentru acceptarea dvs. pentru un stagiu de practica. Cu toate acestea, colectarea si prelucrarea datelor dvs cu caracter personal se va face cu respectarea garantiilor adecvate pentru drepturile fundamentale si interesele dvs, in conditiile GDPR.
 2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate: Vor fi prelucrate doar datele cu caracter personal strict necesare in scopul mentionat mai sus. In special, Compania va prelucra datele dvs. obisnuite cu caracter personal si anume: nume si prenume, CNP, data si locul nasterii, cetatenia, nr. si serie act de identitate, adresa de domiciliu, adresa unde dvs. veti locui pe durata desfasurarii internshipului sau a stagiului de practica (daca este alta decat cea de domiciliu), anul universitar in care sunteti inscris, programul de studii: (licenta/masterat), email, nr. de telefon, imagine (daca exista), la care se adauga orice alte date comunicate voluntar de dvs. sau solicitate de Companie in scopul prezentat la punctul 1 de mai sus.
 3. Generali nu va prelucra datele dvs. cu caracter personal din categoria datelor sensibile.
 4. Furnizarea datelor Dvs. cu caracter personal este voluntara. Cu toate acestea, trebuie sa fiti constient de faptul ca, fara furnizarea datelor cu caracter personal necesare, Generali nu va putea sa procedeze la efectuarea demersurilor aferente programului de internship, respectiv stagiului de practica. De asemenea, in cazul in care veti refuza sa ne comunicati date absolut necesare pentru efectuarea acestor demersuri sau ne veti solicita ca anumite date sa nu fie prelucrate, este posibil ca respectivele contracte sau conventii de internship sau de stagiu de practica sa nu poata fi incheiate sau sa inceteze ca urmare a cererii dvs. privind restrictiile de prelucrare a datelor cu caracter personal.
 5. Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate catre destinatari imputerniciti expres de catre Generali, in conformitate cu prevederile legislatiei aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal si cu scopurile prelucrarii.
 6. Datele dumneavoastra cu caracter personal colectate pentru efectuarea demersurilor aferente programului de internship, respectiv stagiilor de practica vor fi retinute de Generali pe perioada stagiului de practica, respectiv a internshipului, la care se adauga un interval de 45 de zile dupa finalizarea stagiului de practica, iar, in ceea ce priveste programele de internship, se va adauga o perioada de timp in care datele sunt necesare pentru exercitarea de catre Generali a drepturilor si obligatiilor rezultand din contractul incheiat, precum si pentru indeplinirea obligatiilor rezultand din legislatie si din reglementarile interne privitoare la stocare si arhivare.
 7. Incepand cu 25 mai 2018 aveti urmatoarele drepturice rezulta din Regulamentul UE privind protectia datelor cu caracter personal: dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea sau actualizarea datelor, dreptul la stergerea datelor, cand sunt indeplinite o serie de conditii (spre ex. daca datele nu mai sunt necesare pentru scopurile de mai sus) dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de a vi se comunica orice rectificare sau stergere sau restrictionare a prelucrarii, dreptul la portabilitatea catre dvs. a datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a fi notificat in caz de incalcare a securitatii datelor, dreptul de a modifica sau de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazurile in care v-ati exprimat acest consimtamant. De asemenea, aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru mai multe informatii cu privire la protectia datelor cu caracter personal, puteti accesa site-ul nostru www.generali.ro – sectiunea privind prelucrare datelor cu caracter personal.

Pentru orice solicitari pe care le puteti avea cu privire la exercitarea drepturilor mentionate mai sus si pentru a ne adresa orice alte intrebari privitoare la cele comunicate prin prezenta, puteti sa contactati Generali la adresa de e-mail: protectiadatelor.ro@generali.com, in atentia Responsabilului cu Protectia Datelor si/sau la adresa postala urmatoare: Piata Charles de Gaulle, nr. 15, etajele 6-7, Sector 1, Bucuresti.

Sunt in mod expres de acord sa autorizez Generali sa prelucreze datele mele cu caracter personal, inclusiv imaginea mea (daca este furnizata), pentru efectuarea demersurilor aferente programului de internship, respectiv stagiului de practica in cadrul Generali: