Oportunitati de dezvoltare

Dezvoltarea profesionala si personala este importanta pentru noi. Scopul companiei este ca toti colegii nostri sa atinga un nivel inalt de performanta pe pozitiile in care profeseaza, imbogatindu-si permanent portofoliul individual de competente.
Tocmai de aceea oferim angajatilor nostri programe educationale locale, regionale si internationale in cadrul Academiei Generali. Totodata le oferim si programe de mobilitate interna si internationala si participarea la proiecte inovatoare.

Programele Academiei Generali sunt structurate in acord cu strategia companiei si inglobeaza 3 Scoli diferite:

 

Management School, scoala ce se adreseaza tuturor managerilor din companie.
Programele sunt gandite astfel incat fiecare idee, concept sau noua tehnica manageriala sa fie folosita cu scopul de a:

  • dobandi noi cunostinte si a dezvolta noi abilitati
  • schimba idei si a imbunatati practici
  • descoperi cai eficiente pentru atingerea obiectivelor la nivel de echipa

 

Professional School, scoala ce se adreseaza non-managerilor din companie.
Programele sunt gandite special in functie de responsabilitati si postul ocupat de angajati. Ele ofera participantilor posibilitatea de a se dezvolta personal si profesional si de a-si imbogati cunostintele tehnice, teoretice si practice.

 

Sales School, scoala ce se adreseaza angajatilor din vanzari.
Programele incluse ajuta angajatii, pe categorii de profesie, sa-si dezvolte cunostintele in domeniu:

  • Debutanti – notiuni de baza, teoretice si practice, necesare inceputului de cariera
  • Agenti si unit manageri – experienta informatii teoretice si aplicatii practice de gestionare si dezvoltare a portofoliilor de clienti si consultanti
  • Agenti si unit manageri aflati pe trepte de cariera – workshop-uri de impartasire a celor mai bune practici si posibilitatea de a-si imbunatati si imbogati cunostintele si, nu in ultimul rand, tactici de management al portofoliilor de clienti si consultanti.

 

Prin programele de dezvoltare la nivel regional si global, oferim angajatilor nostri posibilitatea sa schimbe idei si “best practices” in echipe si proiecte internationale. In plus, au ocazia sa interactioneze cu lideri seniori ai Grupului Generali.

Prin intermediul programelor de mobilitate interna si internationala, incurajam angajatii nostri sa aplice pentru posturile disponibile in cadrul companiei sau in cadrul Grupului Generali. Angajatii nostri au posibilitatea de a se dezvolta in cariera si de a-si gasi rolul potrivit in Grupul Generali.