Cariere

Bine ai venit!

In cazul in care iti doresti o cariera de viitor, plina de perspective, intr-un mediu dinamic
si cu posibilitati multiple de dezvoltare, ai nimerit bine.
Daca doresti sa ni te alaturi, descopera mai jos categoriile de posturi pe care le avem disponibile
in acest moment, iar in cazul in care consideri ca te potrivesti profilului,
suntem bucurosi sa evaluam CV-ul tau.

Global Graduate Program

Contient de faptul ca resursele umane reprezinta o resursa importanta, Grupul Generali cauta constant oameni talentati si motivati, fiind interesat de dezvoltarea aptitudinilor si competentelor profesionale ale angajatilor sai. Suntem un Grup global ambitios, multi cultural, care ofera oportunitati oamenilor si echipelor. Pentru noi, dezvoltarea conteaza cu adevarat. Vrei sa ni te alaturi?

“Lead your Future. Shape our Change” este primul “Global Graduate Program” dedicat absolventilor, lansat pentru a selecta 20 de absolventi talentati care doresc sa inceapa o cariera internationala. Acest program de 18 luni va incepe in luna septembrie 2015. Veti avea posibilitatea de a invata si lucra in diferite functii, experimentand prin rotatie locuri de munca internationale, care vor fi insotite de traininguri on-the-job si off-the-job, precum si de studii virtuale on-line. Proiecte individuale si de grup vor fi prezente pe tot parcursul programului, iar feedback-ul va fi consistent si structurat.

Veti participa la “Generali MIB – Master in Managementul Asigurarilor” oferit de MIB School of Management, una dintre cele mai prestigioase scoli de business in asigurari la nivel international, in parteneriat cu Generali.

Veti incepe programul ca angajat al Assicurazioni Generali Head Office, pentru ca ulterior sa ocupati o pozitie stabila in cadrul unei companii a Grupului Generali.

Cautam candidati cu master in economie, finante, afaceri, IT, marketing digital sau matematica, statistica etc., cu registru academic genial, experienta in munca de maxim doi ani, disponibilitate cu norma intreaga incepand cu septembrie 2015. Sunt necesare cunostinte excelente de limba engleza si inca o alta limba straina. Daca sunteti interesati, trimiteti aplicatiile dvs. pana la data de 12 aprilie 2015.

Pentru mai multe informatii, click aici Generali website.

Nu ai gasit inca postul ideal sau nu avem acum posturi
disponibile? Nu-i nimic! Daca iti doresti o cariera in Asigurari,
lasa-ne datele tale si incarca CV-ul iar noi te anuntam
de indata ce avem un post disponibil.

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra,
completeaza formularul:

Campuri obligatorii*

M
Alegeti judet*
Selectati localitate*
sau

Experienta profesionala:

2004 - prezent
Agent de vanzari - Exemplu Firma SRL

Educatie:

2004 - prezent
Agent de vanzari - Exemplu Firma SRL
- selecteaza -
- selecteaza -

Alte informatii:

LEI

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Completand acest formular, sunt de acord ca datele mele personale sa intre in baza de date a companiei ,Generali Romania Asigurare Reasigurare SA notificata la ANSPDCP cu nr. 15699 si sa primesc ocazional obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare din partea companiei Generali Asigurari si a partenerilor sai contractuali. Imi cunosc drepturile conform legii 677/2001:acces la date, interventie si opozitie, precum si modalitatea de exercitare acestora printr-o cerere scrisa, datata si semnata catre Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A.

Fonduri de investitii

evolutia zilnica evolutia lunara
Responsabilitate

Online Travel

-

Campurile marcate cu * sunt
obligatorii