Calculator EuroCasa

Alegeti judetul
cea mai apropiata agentie
Selectati orasul
Selectati tipul locuintei
Selectati structura
Selectati anul constructiei
Selectati varianta de acoperire

Doresc sa fiu contactat de un consultant Generali

Aceasta este o estimare orientativa de pret. Pentru oferta finala, va rugam sa contactati un consultant Generali.

Completand acest formular, sunt de acord ca datele mele personale sa intre in baza de date a companiei, Generali Romania Asigurare Reasigurare SA, notificata la ANSPDCP cu nr. 11755. De asemenea, sunt de acord / nu sunt de acord sa primesc ocazional obiecte promotionale, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare din partea companiei Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. si a partenerilor sai contractuali sau/si sa fiu contactat de un consultant Generali.

Imi cunosc drepturile conform legii 677/2001: dreptul de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie, precum si modalitatea de exercitare acestora printr-o cerere scrisa, datata si semnata catre Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A, cu sediul in Bucuresti, Piata Charles de Gaulle, nr. 15, et. 6-7, sector 1, in atentia Diviziei Juridice, precum si pe adresa e-mail dataprotection.ro@generali.com.

calculeaza acum

* Pentru cladirile incadrate in clasele de urgenta U2 sau U3 te rugam sa iei legatura cu un consultant. Imobilele incadrate in clasele de risc seismic 1 sau 2 sau in clasa de urgenta U1 nu pot fi preluate in asigurare.

Fonduri de investitii

evolutia zilnica evolutia lunara
Responsabilitate

Online Travel

-

Campurile marcate cu * sunt
obligatorii