Testimoniale

Generali Asigurari s-a dovedit un partener serios raspunzand mereu cu promtitudine la solicitarile noastre. Colaborarea buna dintre cele doua companii de pana acum ne face sa continuam si sa dezvoltam acest parteneriat de succes.

Alexandru Negrila | Director General / Jeka Tourism

Generali reprezinta un partener de incredere pentru Marshal Turism. De-a lungul vechii noastre colaborari au venit in intampinarea clientilor cu produse noi si diversificate care satisfac cerintele pietii si tendintele din piata de turism. Raspunsurile la dosarele de daune au fost mereu prompte.
Va multumim si vom continua aceasta colaborare cu incredere!

Flori Duta | Director General / Marshal Turism

Colaborarea cu Generali, inceputa in 2008, reprezinta pentru Go Travel – S.C. SunMedair Travel & Tourism Services S.R.L completarea serviciilor turistice profesionale din portofoliu cu asigurari de calatorie, oferind astfel tuturor clientilor nostri posibilitatea de a beneficia de cele mai bune servicii de asigurari la cele mai avantajoase tarife, alaturi de asistenta permananta si nu in ultimul rand de siguranta in executia totala si la timp a tuturor obligatiilor contractuale.
Pe langa beneficiile oferite de pachetele de asigurari, solutiile aditionale oferite de Generali – platforma online, sistemele de administrare eficiente, suportul 24/7, consultanta – eficientizeaza munca agentilor nostri si fac din Generali un partener pe termen lung si de incredere al companiei noastre pe care il recomandam cu incredere tuturor agentiilor din Romania.

Catalin Musat | General Manager / SunMedair Travel & Tourism Services

Parteneriatul companiei noastre cu Generali Asigurari se bazeaza pe profesionalism, seriozitate si promptitudinea serviciilor oferite. Pentru clientii nostri este foarte importanta protectia oferita de produsele de asigurare, Generali fiind un brand de incredere recunoscut.

Andreea Iliescu | Director General / Intertour Voyage

Despre partenerii de incredere poate ca este cel mai greu sa vorbesti.

Dincolo de profesionalism si performanta, te leaga acel ceva invizibil pe care stii ca te poti baza oricand si care se transforma intotdeauna intr-un beneficiu pentru proprii tai clienti.

Colaborarea indelungata dintre CMB TRAVEL si Generali se bazeaza pe toate aceste elemente unice care alcatuiesc un parteneriat responsabil si de succes.

Roxana Mihaela Balcescu | Director General Adjunct / CMB TRAVEL

Agentia de turism BIBI Touring colaboreaza cu firma Generali Asigurari de multi ani, perioada in care si-au sustinut in permanenta directiile de dezvoltare. Impreuna au lucrat la noi produse care au reusit sa impulsioneze piata de asigurari turistice din Romania.

Dintre aceste concepte putem mentiona Produsele storno pentru vacante in Romania si produsele de asigurari pentru copii in vacanta.

Acest parteneriat de exceptie s-a bazat mereu pe sustinere, respect reciproc si incredere.

Adrian Voican | Director General / BIBI Touring

Compania SC Paralela 45 Turism SRL a ales sa incredinteze furnizarea asigurarilor de calatorie si asistenta pentru turistii sai echipei Generali Group. Putem recomanda Generali Group ca fiind o companie de profesionisti ce respecta intotdeauna si intocmai intelegerile contractuale.

Pe toata durata colaborarii noastre s-au dezvoltat relatii de colaborare profesionale, Generali Group fiind un partener important pentru compania noastra.

Respectarea termenilor contractuali, a conditiilor de calitate precum si relatiile stabile si de lunga durata, recomanda Generali Group ca fiind un furnizor de incredere pentru servicii de asigurari.

Daniela Dumitrica | Director de Marketing / Paralela 45

Intr-o piata a turismului in care serviciile suplimentare/complementare care dau siguranta clientului sunt un real beneficiu, asigurarile de calatorie Generali aduc valoarea adaugata serviciilor noastre. Parteneriatul vechi cu Generali, increderea, respectul, continua inovatie si deschiderea catre servicii noi sunt cateva elemente de baza ale relatiei noastre.

Cosmin Marinof | Sales Manager / EUROLINES Romania