Marfuri

Cand detii o companie de transport sau chiar si atunci cand esti angajat intr-o companie de acest tip, trebuie sa stii un lucru esential: riscul de accident, de deteriorare sau de pierdere a marfurilor nu trebuie ignorat.

Si pentru ca vrem sa fim alaturi de tine, am creat asigurarea Cargo, indispensabila in comertul international, prin intermediul careia:

  • oferim protectie proprietarilor bunurilor transportate;
  • acoperim integral riscurile de pierdere materiale sau de avariere a bunurilor;
  • indiferent daca este vorba de transport rutier, feroviar, maritim sau aerian, naval sau combinat, nu risti sa ramai fara marfa de care ai nevoie;
  • asiguram si depozitam intermediar marfurilor transportate, necesare pentru cursele pe distante lungi.

Pentru ca stim cat de mult pot diferi companiile de transport intre ele, asigurarea Cargo exista in doua variante:

  • polita simpla – poti asigura un singur transport, cel pe care tu il consideri esential;
  • polita tip „abonament” – ai avantajul de a avea riscurile acoperite pentru mai multe transporturi sau pentru toate transporturile efectuate intr-o perioada de timp bine determinata.

Alege asigurarea Cargo si scapa de grijile despagubirii clientilor, indiferent de ruta pe care vin marfurile. Asigurarea este valabila atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate.

Completand acest formular, sunt de acord ca datele mele personale sa intre in baza de date a companiei, Generali Romania Asigurare Reasigurare SA, notificata la ANSPDCP cu nr. 11755.
De asemenea,