Asigurari Persoane fizice

Persoane Fizice

Locuinte

Pentru noi toti casa inseamna o oaza de liniste si armonie, dar si o investitie de care dorim sa ne putem bucura pentru o perioada indelungata. Si pentru ca iti intelegem nevoia de siguranta la Generali ai la dispozitie asigurari pentru locuinte adaptate nevoilor tale.

Raspundere civila

Acasa sau la birou, fiecare zi poate aduce evenimente neprevazute, de care poti fi responsabil. Asigurarea de Raspundere Civila te pune mereu la adapost de pagubele financiare rezultate in urma unui astfel de eveniment.

Vacante si calatorii

Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji. Fie ca alegi relaxarea sau aventura, siguranta ta ramane pe primul plan. Cu asigurarea de calatorie de la Generali, singura ta grija va fi sa nu iti uiti aparatul foto.

Auto

Pentru omul modern, masina este mai mult decat un mijloc de transport. Ea reprezinta un stil de viata, fie ca este aleasa pentru confortul personal, sau al intregii familii. Iar atunci cand ritmul cotidian depinde de aceasta, este bine sa stii ca orice evenimente neprevazute vor fi rezolvate rapid de catre asiguratorul tau.

Viata

Timpul ne este prieten, atunci cand stim sa il folosim in favoarea noastra. Odata cu trecerea lui, acumulezi experienta si momente de neuitat impreuna cu cei dragi, iar alaturi de Generali il poti face sa lucreze pentru tine prin planurile de investitie si protectie.


Calculatoare

Noutati

2014-01-10

Trei premii de la brokeri pentru Generali

2013-06-10

Generali implineste 20 de ani

Vezi toate stirile

Campanie Recrutari