Generali este partenerul de incredere care te asigura ca lucrurile tale cu adevarat importante sunt intotdeauna protejate.

Locuinte

Pentru noi toti casa inseamna o oaza de liniste si armonie, dar si o investitie de care dorim sa ne putem bucura pentru o perioada indelungata. Si pentru ca iti intelegem nevoia de siguranta, la Generali ai la dispozitie asigurari pentru locuinte adaptate nevoilor tale.

Auto

Pentru omul modern, masina este mai mult decat un mijloc de transport. Ea reprezinta un stil de viata, fie ca este aleasa pentru confortul personal, sau al intregii familii. Iar atunci cand ritmul cotidian depinde de aceasta, este bine sa stii ca orice evenimente neprevazute vor fi rezolvate rapid de catre asiguratorul tau.

Vacante si calatorii

Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji. Fie ca alegi relaxarea sau aventura, siguranta ta ramane pe primul plan. Cu asigurarea de calatorie de la Generali, singura ta grija va fi sa nu iti uiti aparatul foto.

Viata

Timpul ne este prieten, atunci cand stim sa il folosim in favoarea noastra. Odata cu trecerea lui, acumulezi experienta si momente de neuitat impreuna cu cei dragi, iar alaturi de Generali il poti face sa lucreze pentru tine prin planurile de investitie si protectie.


Raspundere civila

Acasa sau la birou, fiecare zi poate aduce evenimente neprevazute, de care poti fi responsabil. Asigurarea de Raspundere Civila te pune mereu la adapost de pagubele financiare rezultate in urma unui astfel de eveniment.

Asigurari accidente

Viata e intotdeauna plina de evenimente neprevazute. Si din pacate, nu mereu din cele mai placute. Din fericire, Generali se gandeste la sanatatea si siguranta ta si a celor dragi tie. Fie ca este vorba de un accident, de o interventie medicala, zile de spitalizare, invaliditate permanenta sau chiar cazuri de deces, acoperim la timp si in deplina siguranta cheltuielile medicale, de spitalizare, cheltuielile aferente interventiilor chirurgicale si asiguram indemnizatiile cuvenite membrilor familiei. E adevarat ca posibilitatea unor astfel de evenimente este mica, dar pentru ca paza buna trece primejdia rea, fa alegerea inteleapta atat pentru siguranta ta cat si a celor dragi. Cu Generali, nu trebuie sa treci singur peste greu.

Fonduri de investitii

evolutia zilnica evolutia lunara
Responsabilitate

Online Travel

-

Campurile marcate cu * sunt
obligatorii